top of page
productiemedewerker

Werk je graag met je handen en ben je handig met hout? Heb je eerder met een boormachine en hamer gewerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor 32 tot 40 uur in de week. 

 

(Junior) Productiemedewerker

Hombergh Lomm BV heeft zich gespecialiseerd in de productie van houten verpakkingen en verwante producten. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. De sfeer binnen het bedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid van het personeel en korte lijnen.

Je werkt in een team in dagdienst en je hebt leuke collega's met een prettige werksfeer!

Je start de werkdag altijd met een kop koffie en je kletst even bij met je collega's. Vervolgens ga je naar je werkplek en krijg je te horen wat je taken zijn. Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het maken van maatwerk producten en pallets. Dit doe je met diverse machinale houtbewerkingsmachines en (elektrisch) handgereedschap.  Daarnaast draag je zorg voor een veilige en nette werkomgeving.

Uiteraard word je goed begeleid door je leidinggevende die je precies uitlegt hoe je de werkzaamheden goed uitvoert. Het bedrijf is gevestigd op industrieterrein Spikweien in Lomm en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige functie

  • 2 dagen iets lekkers bij de lunch

  • Reiskostenregeling

  • Vakantie zelf inplannen, dit kan ook buiten de bouwvak

  • Bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid tot een vaste aanstelling

  • Doorgroeimogelijkheden

 

Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Houtverwerkende Industrie.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar vind je jezelf wel geschikt? Twijfel dan niet om toch te reageren!

Interesse?

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan in deze functie bij Hombergh Lomm? Bel dan met Nike Burhenne 0625009355 of stuur dan je CV Nike nike@hombergh.nl .

bottom of page